Team van de Toekomst

Nieuws – 23 Jun 2022 door Nina van NuFlex

Burgerzaken staat aan de vooravond van een boeiende transformatie. Belangrijke trigger is de toenemende digitalisering en robotisering; een ontwikkeling die van medewerkers, management en organisatie de nodige flexibiliteit vraagt. Gemeenten worden uitgedaagd om hun dienstverlening anders in te richten en de menselijke factor naar een hoger niveau te tillen. Maar hoe pak je dit als manager en als individuele medewerker aan? Met het programma Team van de Toekomst, bereiden we jou en je team voor op de “reis”naar de nabije toekomst.

 

NuFlex bouwt samen met u nieuwe competentieprofielen. We definiëren het juiste gedragsniveau van jouw medewerkers voor de specifieke rollen.

 

Stap 1: Wat wil ik zien aan competenties en gedrag bij de medewerkers?

Stap 2: Welke drijfveren, talenten en competenties hebben mijn medewerkers?

Stap 3: Hoe is de match tussen de medewerker en het nieuwe competentieprofiel?

Stap 4: Welke competenties zijn aanwezig in het team en in hoeverre zijn deze aanvullend?

Stap 5: Hoe ziet het ontwikkeltraject eruit van de medewerker?

 

Voor de uitvoering van Team van de Toekomst heeft de NVVB met NuFlex een overeenkomst gesloten. NuFlex verzorgt het volledige programma, waaronder ook opleidingen en trainingen.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.