Van vacature tot match

Voor professionals – 08 Sep 2022 door Nina van NuFlex

In 10 stappen naar de perfecte baan.

Welke stappen zetten we om te zorgen dat jij als potentiële interim-professional deze klus krijgt? Ga mee op reis. Jij wilt de stap zetten naar een dynamische baan als interim-professional bij de lokale overheid.

 1. Stap 1:
  Je krijgt een belletje of bericht van ons omdat we op zoek zijn naar een geschikte kandidaat voor onze pool of voor een specifieke vacature – of je hebt zelf gesolliciteerd op een vacature van ons
 2. Stap 2:
  In een sollicitatiegesprek bespreken we je capaciteiten en je wensen, zodat we kunnen inschatten of je goed past bij NuFlex en/of de vacature. We doen ook een assessment om te kijken wat je drijfveren zijn en of het werken als interim-professional echt iets voor je is.
 3. Stap 3:
  Je krijgt een terugkoppeling op het sollicitatiegesprek en het assessment.
 4. Stap 4:
  Is er een match, dan ben je binnen bij ons. We bespreken de arbeidsvoorwaarden. Je krijgt bijvoorbeeld een vast contract, als je dat wilt. Vanaf dit moment maak je deel uit van de community van NuFlex en krijg je een talentmanager toegewezen.
 5. Stap 5:
  We bespreken de openstaande vacatures met je, zodat je kunt aangeven welke vacature bij jou past. Als we je geworven hebben voor een specifieke vacature bij een gemeente, is die keus al gemaakt.
 6. Stap 6:
  Tijd v6or de voorstelronde aan de klant: we laten zien dat jij geschikt bent voor de vacature die de gemeente graag ingevuld wil hebben.
 7. Stap 7:
  Wil de klant met je om tafel? Dan word je uitgenodigd voor het sollicitatiegesprek bij de desbetreffende gemeente. We bereiden dat gesprek grondig met je voor. Ben je niet uitgenodigd? Dan gaan we terug naar stap 5 en zoeken we verder naar een geschikte functie.
 8. Stap 8:
  Je krijgt al snel een terugkoppeling op het sollicitatiegesprek: hoe is het gegaan, is er een match?
 9. Stap 9:
  Optie 1: Er is een match. Gefeliciteerd, je hebt de baan! Onze HR backoffice specialist maakt alle formaliteiten voor je in orde. Optie 2: Er is geen match. Dan gaan we terug naar stap 5.
 10. Stap 10:
  Je gaat van start! Spannend én leuk. Vooraf zorgen we – als het nodig is – dat je (bij)scholing krijgt zodat je klaar bent voor deze opdracht. Veel plezier op de werkvloer!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.