Van vacature tot match

Voor opdrachtgevers – 08 Sep 2022 door Nina van NuFlex

In 10 stappen naar de perfecte kandidaat.

Welke stappen zetten we om ervoor te zorgen dat jij als klant van NuFlex de perfecte interim-professional voor je opdracht krijgt? Jij bent op zoek naar die ene man of vrouw voor de openstaande functie bij jouw gemeente.

 1. Stap 1:
  Het startpunt: jouw vacature komt binnen bij onze regiomanager of recruiter. Misschien bel of mail je ons, misschien spreken we elkaar face-to-face over de functie. Hoe dan ook: it’s playtime.
 2. Stap 2:
  Meteen maken we de balans op: aan welke harde en zachte criteria moet je kandidaat voldoen? Is het al nodig om tariefafspraken te maken? Zo brengen we samen in kaart wie je exact nodig hebt.
 3. Stap 3:
  Binnen vier uur na ontvangst van je vacature geven we de slagingskans af. Zo weet je meteen wat je kunt verwachten.
 4. Stap 4:
  De zoektocht gaat van start. Vaak poppen er al snel namen op bij onze recruiters. We kunnen putten uit onze eigen pool van beschikbare interim-professionals, wat soms razendsnel een match oplevert. Zit daar geen geschikte persoon tussen, dan zoeken we breder in ons netwerk of via social media.
 5. Stap 5:
  We gaan live met de potentiële kandidaat in gesprek om te kijken of de vacature bij hem/haar past.
 6. Stap 6:
  Is de kandidaat volgens ons geschikt, dan volgt de voorstelronde. We laten jou als klant weten wie we in gedachten hebben voor de opdracht bij jouw gemeente.
 7. Stap 7:
  En dan is het tijd voor het sollicitatiegesprek. Je gaat live in gesprek met de kandidaat van jouw keuze. Zo kun je bepalen of hij/zij bij de functie en de organisatie past.
 8. Stap 8:
  Na het gesprek doen we een terugkoppeling. We bellen je of spreken je face-to-face: hoe is het gesprek verlopen, is er een match?
 9. Stap 9:
  Optie 1: Er is een match. Top! Dan tikken we de opdracht af. Onze HR backoffice specialist zorgt dat alle benodigde papieren in orde gemaakt worden. Optie 2: Er is geen match. Geen nood. We gaan terug naar stap 4 en zoeken meteen verder voor je.
 10. Stap 10:
  De kandidaat van jouw keuze gaat van start. Wij zorgen dat hij of zij de benodigde kennis en vaardigheden aan boord heeft en dat het inwerken soepel verloopt. Een goede reis samen!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.