Vacatures per regio

Als een toonaangevende detacheerder voor de overheidssector zijn wij trots op onze diepgaande expertise in het sociale domein. Bij NuFlex staan we klaar om getalenteerde professionals en uitdagende functies bij elkaar te brengen, waarbij we de perfecte match creëren die zowel voldoet aan de behoeften van de opdrachtgever als de carrièreambities van de kandidaat.

 

 

Sociaal domein

Binnen het sociaal domein streven we naar het waarborgen van kwaliteit, continuïteit en innovatie. We zijn actief op verschillende deelgebieden zoals werk & inkomen, zorg & welzijn, jeugd & onderwijs, en meer. Onze kandidaten brengen diverse vaardigheden en ervaringen mee, maar delen allemaal dezelfde passie: het verschil maken in het leven van mensen en bijdragen aan een sterke en rechtvaardige samenleving.

 

Hieronder volgt een overzicht van de vijf meest voorkomende functies binnen het sociale domein:

 

 1. Sociaal Werker: In deze rol werk je rechtstreeks met individuen, families en gemeenschappen om hen te ondersteunen en te begeleiden bij het overwinnen van hun uitdagingen.

 2. Maatschappelijk Werk: Als maatschappelijk werker bied je hulp en begeleiding aan mensen die te maken hebben met sociale, psychische of financiële problemen.

 3. Beleidsmedewerker Sociaal Domein: In deze functie help je overheidsbeleid te ontwikkelen en te implementeren op het gebied van sociale zaken, zoals werkgelegenheid, gezondheidszorg en onderwijs.

 4. WMO Consulent: Als WMO consulent adviseer en ondersteun je mensen die hulp nodig hebben om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

 5. Jeugdconsulent: In deze rol werk je met kinderen en jongeren, ondersteun je hen en hun families, en werk je nauw samen met onderwijs- en zorginstellingen om ervoor te zorgen dat zij de hulp krijgen die ze nodig hebben.

Ruimtelijk domein

Onze focus binnen het ruimtelijk domein omvat het bevorderen van duurzame ontwikkeling, het waarborgen van efficiënt ruimtegebruik en het in balans brengen van economische, sociale en ecologische belangen. We zijn actief in verschillende deelgebieden zoals stedenbouw, planologie, milieu, vastgoed en nog veel meer. Onze professionals brengen uiteenlopende vaardigheden en ervaringen mee, maar ze hebben allemaal dezelfde passie: het bijdragen aan het creëren van leefbare, duurzame en inclusieve stedelijke en landelijke gebieden.

 

Hieronder staat een lijst van de vijf meest voorkomende functies binnen het ruimtelijk domein:

 

 1. Stedenbouwkundige: In deze rol werk je aan het ontwerpen en vormgeven van stedelijke ruimtes en landschappen.

 2. Planoloog: Als planoloog ontwikkel je plannen en beleid voor het gebruik van land en hulpbronnen in stedelijke, voorstedelijke en landelijke gebieden.

 3. Milieuconsulent: In deze functie help je overheidsbeleid te ontwikkelen en te implementeren op het gebied van milieu en duurzaamheid.

 4. Projectmanager Ruimtelijke Ontwikkeling: Als projectmanager stuur je complexe projecten aan die te maken hebben met stedelijke vernieuwing, infrastructuur, vastgoedontwikkeling en meer.

 5. Vergunningverlener Bouw: In deze rol verleen je bouwvergunningen en toets je bouwplannen aan relevante wet- en regelgeving.

Publiekszaken

Binnen publiekszaken dragen onze professionals bij aan een breed scala aan taken die de relatie tussen overheid en burgers onderhouden en verbeteren. Of het nu gaat om burgerzaken, klantcontactcentra, openbare orde en veiligheid of andere diensten, we zijn trots op het leveren van kwalitatieve professionals die de publieke sector versterken.

 

Hier volgt een opsomming van de vijf meest voorkomende functies binnen publiekszaken:

 

 1. Medewerker Burgerzaken: In deze rol ben je het eerste aanspreekpunt voor burgers bij zaken zoals geboorteregistratie, identiteitsdocumenten, verhuizingen en meer.

 2. Klantcontact Medewerker: Als klantcontact medewerker behandel je vragen, klachten en verzoeken van burgers, zowel telefonisch als via andere communicatiekanalen.

 3. Beleidsmedewerker Publiekszaken: In deze functie help je beleid te ontwikkelen en te implementeren dat de dienstverlening aan burgers verbetert.

 4. Medewerker Vergunningen en Handhaving: In deze rol behandel je aanvragen voor vergunningen en zorg je voor naleving van lokale regelgeving.

 5. Toezichthouder Openbare Orde en Veiligheid: In deze functie houd je toezicht op de openbare orde en veiligheid, en reageer je op incidenten en klachten.

Bij NuFlex zijn we altijd op zoek naar gepassioneerde en toegewijde professionals voor deze en andere functies binnen het sociale domein. Bekijk onze huidige vacatures of neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen de volgende stap in uw carrière te zetten.

De vacature niet gevonden?

Ontvang de nieuwste vacatures per mail of stuur een open sollicitatie.

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.