Randy van de Rhee

Professional aan het woord – 23 Jun 2022 door Nick Booston

"De ervaring die ik opdoe bij de ene klant, kan ik delen bij de andere"

“Ik werk nu zo’n zeven jaar als gedetacheerd professional, de laatste vijf jaar voor NuFlex. Eigenlijk heb ik niet eens bewust voor detachering gekozen. Ik ben er gewoon ingerold doordat ik solliciteerde op een vacature voor (interim-)medewerker Burgerzaken/ Klantencontactcentrum bij de gemeente Arnhem. Na een paar jaar op die afdeling ben ik doorgeschoven naar de functie van medewerker Vergunningen.”

“Het mooie van detacheringswerk is dat je niet gebonden bent aan één klant. Mijn baan brengt me op allerlei leuke locaties. Naast mijn werk voor de gemeente Arnhem heb ik de afgelopen tijd bijvoorbeeld voor de gemeenten Dalfsen en Nijkerk gewerkt. Die organisaties zijn kleiner en heel anders dan Arnhem. Ik vind die afwisseling prettig. Het is ook leuk om in een andere omgeving te werken. En het mooie is dat je de kennis en ervaringen die je bij de ene organisatie opdoet, kunt meenemen naar de andere. Soms kun je collega’s tippen welke handige methoden of systemen ze op een andere werkplek hebben.”

“Mijn werk in Arnhem is heel afwisselend. Ik spreek allerlei soorten mensen: van iemand die een vergunning nodig heeft voor een kraam tot een ondernemer die een nieuwe horecazaak wil openen. Die interactie vind ik echt leuk. Je probeert samen met een burger of ondernemer ergens naartoe te werken.”

“Ook al ben ik interimmer, ik word binnen mijn team zeker niet als ‘ingehuurd personeel’ gezien. Doordat je langer op een opdracht zit, ga je echt onderdeel uitmaken van een afdeling. Tegelijk heb ik ook een sterke band met NuFlex. Ik heb bijvoorbeeld regelmatig contact met mijn talentmanager. Met haar bespreek ik mijn ontwikkelmogelijkheden. Omdat ik binnen de gemeente van de afdeling Burgerzaken naar Vergunningen ben gegaan, wil ik me nog meer gaan verdiepen in dit onderwerp. We kijken nu samen welk opleidingstraject daarbij past.”

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.