NuFlex verhuist naar een nieuw pand

Nieuws – 23 Jun 2022 door Nick Booston

Utrecht, 1 februari 2022 – NuFlex verhuist per 1 februari 2022 naar een nieuw adres in Utrecht. Detacheringsbureau NuFlex is in de afgelopen jaren uit zijn jas gegroeid en zet met deze verhuizing de volgende stap in haar groeiambitie.

Groeiambities

De overstap naar een groter kantoor op een prominentere plek in Nederland ligt in lijn met de ambities van NuFlex. “NuFlex is een organisatie die zich wil blijven ontwikkelen. De stap naar Utrecht doet recht aan de huidige en toekomstige ambities. Om groei te kunnen blijven realiseren, hebben we onder andere extra vierkante meters nodig maar ook een andere invulling van onze kantoorruimte. In ons nieuwe kantoor hebben we een “huiskamer gevoel” gecreëerd waarmee we een extra boost geven aan onze community cultuur. Op deze manier kunnen we onze interim-professionals en de gemeenten optimaal blijven bedienen” – Joyce Janssen, Labeldirecteur NuFlex.

Ontmoetingsplek

De timing van de verhuizing is tweeledig. Enerzijds past het bij NuFlex’s ambitie om te groeien. Anderzijds is het om meer ruimte te creëren voor alle eigen medewerkers en interim-professionals. “We willen een ontmoetingsplek voor medewerkers, interim-professionals en bezoekers creëren. Een plek waar iedereen zich goed voelt met de juiste faciliteiten om door te ontwikkelen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook voldoende trainingsfaciliteiten aanwezig en is er een diversiteit aan formele en informele spreekruimtes. Als laatste is er ook gedacht aan de factor “fun” en “gezelligheid” zo is er in ons kantoor een bar aanwezig en is er op de begane grond een mooi bedrijfsrestaurant. Op deze manier is er ook voldoende ruimte voor een informele borrel en een formele bijeenkomst.”

Naast een fijne plek voor onze eigen medewerkers en interim professionals zijn we ook blij met de locatie door de investeringen die er zijn gedaan in het teken van “duurzaamheid”, zo is bij 30% van de parkeerplaatsen ook de mogelijkheid tot opladen, zijn er zonnepanelen en heeft het pand een A label voor energie en duurzaamheid. Ook dit aspect heeft ons mede doen besluiten voor deze locatie te gaan.

Vanaf heden is NuFlex gevestigd in kantorenpark Rijnsweerd, bij het kruispunt van de A27 en A28. NuFlex is met deze nieuwe locatie makkelijk bereikbaar per fiets, openbaar vervoer en met de auto.

Wees welkom

Ben je benieuwd naar de nieuwe locatie? Of heb je gewoon zin in een kop koffie of een drankje op de vrijdagmiddag, schroom niet om bij ons langs te komen.


Nieuwe adres NuFlex
Euclideslaan 261
3584 BV Utrecht
Routebeschrijving


Save The Date
De datum waarop wij de opening van het nieuwe pand met onze zakelijke relaties, medewerkers en interim-professionals willen vieren, is op donderdag 14 april. Uiteraard mag je van ons nog een officiële uitnodiging verwachten, maar wij willen jou verzoeken om deze datum alvast in je agenda te noteren.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.