Debbie Regtop,

NuFlex is voor mij mijn tweede thuis. Ik prijs mij gelukkig met de collega's om mij heen. We brengen wekelijks veel tijd met elkaar door. We werken keihard. Ik ben niet vies van hard werken, maar dan wel in een leuke omgeving met toffe mensen om mij heen. Voor mij is dat ontzettend belangrijk in een baan. 

Werkgeluk is een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven en heeft een grote impact op onze productiviteit en tevredenheid. Leuke collega's spelen daarbij een cruciale rol. Samen lachen, steun bieden en kennis delen creëert een positieve werksfeer. Een team waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en waarin open communicatie heerst, bevordert niet alleen het werkgeluk, maar ook de samenwerking. Voor mij is dat echt NuFlex. Wij gaan voor elkaar door het vuur, delen lief en leed, met vaak gelach maar ook af en toe een traan (vaak van het lachen dan ;-))

Ik ben een bofkont!

Debbie Regtop,

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.