UITNODIGING

Donderdag 14 april

Uitnodiging pand NuFlex

Graag willen we jou uitnodigen voor de opening van het nieuwe pand van NuFlex. NuFlex is verhuisd naar een nieuwe locatie om verdere groei van de organisatie te kunnen realiseren en verder te bouwen aan NuFlex. In ons nieuwe kantoor hebben we een “huiskamer gevoel” gecreëerd waarmee we een extra boost geven aan onze Nuflex-cultuur.  Om dit samen te vieren nodigen wij jou graag uit op 14 april 2022 van 17:30 uur tot 20:00 uur. 

Wat kun je verwachten?

Op 14 april nemen we je mee door het nieuwe, duurzame en moderne pand van NuFlex. Daarnaast zal er een presentatie plaatsvinden over de huidige stand van zaken binnen NuFlex en het nieuwe opleidingsplatform. Dit nieuwe platform geeft je straks de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen middels een groot scala aan opleidingen en cursussen.

Programma

17:30 uur: Inloop
18:00 uur: Proosten
18.15 uur: Presentatie NuFlex 
20:00 uur: Eindtijd borrel 

Uiteraard ga je niet met lege handen naar huis, we zorgen namelijk dat je nog een leuke paasattentie krijgt. Ben je helaas verhinderd op deze dag? Geen paniek! Je bent altijd welkom voor een kop koffie of een drankje op de vrijdagmiddag.

Locatie

NuFlex is gevestigd in kantorenpark Rijnsweerd, bij het kruispunt van de A27 en A28. NuFlex is met deze nieuwe locatie makkelijk bereikbaar per fiets, openbaar vervoer en met de auto.

Adres
Euclideslaan 261
3584 BV Utrecht
Routebeschrijving

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.