Samenwerken aan excellente dienstverlening binnen de veranderende en steeds complexere omgeving van een gemeente.

De vraag van gemeenten naar nieuwe medewerkers wordt steeds groter. Op de veranderende arbeidsmarkt is het steeds lastiger om medewerkers aan je organisatie te binden. 

NuFlex gaat in samenwerking met een aantal gemeenten een trainee-team van afgestudeerde HBO-ers vormen, die nieuwsgierig zijn naar hoe verschillende gemeenten van binnen werken. 

Het team start in een functie, waarbij het klantcontact een belangrijk onderdeel is. De trainees ontwikkelen zich in de komende jaren naar een specialistische functie binnen de gemeentelijke organisatie. 

De trainees wonen in het midden van het land en vliegen uit naar gemeenten die ondersteuning nodig hebben. Zij werken op basis van detachering, wat betekent dat ze bij verscheidene gemeenten opdrachten uitvoeren. De ervaring bij verschillende opdrachtgevers dragen bij aan de ontwikkeling van de trainee.

NuFlex heeft een brugfunctie tussen de trainee en de gemeentelijke organisatie. Parallel aan hun werkzaamheden binnen de gemeente faciliteert NuFlex ze in een ontwikkeltraject, waarin ze ontdekken wat hun natuurlijke talenten zijn en waar hun ontwikkelpunten liggen.