GA VOOR EEN NUFLEX
TRAINEESHIP BURGERZAKEN

Bekijk wat het voor jou kan betekenen

Wat ga je leren?

Wij bieden jou de middelen en handvatten om een start binnen burgerzaken te maken.

Een vakopleiding burgerzaken

Gegeven door NuFlex collega’s met veel werkervaring.

Drijfveren

Bij start ontvang je een analyse van je drijfveren en samen met jou wordt besproken hoe jij dit het beste kan gaan inzetten. Je persoonlijke talentmanager ondersteund jou hierbij.

De veranderende wereld

Wat kan je van de digitalisering verwachten, welke actuele veranderingen vinden er plaats en wat betekent dit voor je competenties en opdrachten?

Hoe krijg je de leukste opdrachten

Wij geven jou de gouden tips mee hoe jij uitgenodigd wordt bij de verschillende gemeentes en hoe jij jezelf online kenbaar maakt.

Welke uitdaging ga je aan?

Bij NuFlex willen wij graag mensen met weinig tot geen ervaring binnen een gemeente de kans bieden om een eerste stap te zetten binnen de wereld van burgerzaken.

Wij bieden jou de middelen en handvatten waarmee je uiteindelijk bij ruim 100 gemeentes door heel het land een start binnen burgerzaken kan maken. Dit kan zijn op de KCC-afdeling waar jij alle eerstelijns vragen van burgers beantwoord, of gelijk op de frontoffice waar je burgers helpt met onder andere aanvragen voor rijbewijzen en paspoorten. Het Traineeship burgerzaken is slechts het begin van een ontwikkeltraject dat jij bij NuFlex aangaat om je steeds verder binnen burgerzaken te specialiseren. Doordat je steeds van werkomgeving wisselt maak je een razendsnelle ontwikkeling door!

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou de middelen en handvatten om een start binnen burgerzaken te maken.

Een vakopleiding burgerzaken

Gegeven door NuFlex collega’s met veel werkervaring.

Talenten Motivatie Analyse (TMA)

We starten samen met jou een ontwikkeltraject zodat je zowel op persoonlijk als zakelijk gebied blijft groeien.

Salaris

Al tijdens de opleiding ontvang je een salaris, waarbij je na afronding van deze opleiding al snel de mogelijkheden krijgt om zowel in kennis als arbeidsvoorwaarden stappen te maken.

HIER TITEL

25 vakantiedagen (o.b.v. 36 uur) en 8% vakantiegeld

Een vast contract

Een contract voor bepaalde tijd, met uiteraard de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd

Op zoek naar werk
in de publieke sector?

BEKIJK VACATURES

Wie ben jij?

Jij wordt enthousiast van contact met mensen: zowel met burgers als collega’s. Daarnaast ben je secuur in je administratie en behulpzaam naar anderen. Verder vragen we:

Opleiding

Een afgeronde MBO-4, HBO- of WO-opleiding (bijvoorbeeld richting SJD, Bestuurskunde, Recht of Social Work).

Beschikbaarheid

Beschikbaar voor 32 tot 36 uur, tijdens het traineeship twee weken fulltime;

Reizen

Je ziet het als een uitdaging om bij verschillende gemeentes aan het werk te gaan, daarom is reizen voor jou geen probleem

HIER NOG TITEL

Flexibel, proactief en digitaal vaardig

Over NuFlex

NuFlex is een specialistische organisatie gericht op het werkveld van Burgerzaken, Dienstverlening en het Sociaal Domein binnen verschillende gemeenten.

Wij geloven bij NuFlex sterk dat ieder mens, hoe oud en met welke achtergrond ook, talenten heeft. Hierbij is onze doelstelling om talenten te matchen aan een passende functie en werkomgeving. Zo zul jij niet alleen succesvol worden, maar vooral met plezier naar je werk gaat! Daarnaast zetten wij onze Talenten Motivatie Analyse (TMA) in om samen met jou een ontwikkeltraject op te starten zodat je zowel op persoonlijk als zakelijk gebied blijft groeien. Met behulp van opleidingen, cursussen, trainingen en ervaringen zorgen wij dat jij mee kunt gaan in de nieuwste ontwikkelingen die spelen binnen de gemeenten en daarmee aansluit op het team van de toekomst.

Interesse?

Bij interesse ontvangen wij graag jouw cv en motivatiebrief op het volgende adres: solliciteren@nuflex.nl. Voor vragen kun je altijd een berichtje sturen of bellen naar onze recruiters Robin van Braam: 06-82247087 of Janou van Eeuwijk: 06-82744672. Tot snel!