Goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap

De pijlers onder goed werkgeverschap

Lang niet alle detacheringsbureaus hebben oog voor het goed begeleiden van hun interim-professionals. Soms voelen deze professionals zich meer thuis bij de opdrachtgever dan bij het detacheringsbureau zelf. Bij NuFlex doen we dat anders. Dit is hoe we investeren in goed werkgeverschap.

Binden

Boeien

Opleidingskansen

Je krijgt alle ruimte om door te groeien in je kennis en vaardigheden. In ons opleidingshuis vind je een breed aanbod aan vakspecifieke en persoonlijke ontwikkeltrajecten. Zo kun je je kennis verbreden of je specialiseren in een bepaald vakgebied. Vraagt je functie om een gerichte bijscholing? Dan zorgen we dat je deze kunt volgen.

In between jobs

Bij detacheringswerk zit je soms tijdelijk ‘tussen twee klussen’ in. Juist als je uit de rush van het gewone werk bent, is er tijd om je te richten op je eigen groei – én op die van je collega’s. In deze periode geven we je bijvoorbeeld ruimte om je kennis aan te scherpen en je expertise te delen met collega’s en opdrachtgevers. Bijvoorbeeld door het schrijven van een whitepaper en het coachen van onze young professionals.

Community

Ook al ben je gedetacheerd bij een gemeente, bij ons voel je je ook onderdeel van de NuFlex-community. Met borrels, kennissessies, intervisiebijeenkomsten en teambuildings zorgen we dat je andere interim-professionals en de vaste ‘crew’ van NuFlex kent. Er is plek om je verhaal te delen, samen plezier te maken en elkaar verder te helpen met tips en tricks.

Begeleiden

Belonen

Salaris

Bij NuFlex krijg je een marktconform salaris dat meegroeit met je ervaring en capaciteiten. Mocht je onverhoopt langdurig ziek worden, dan betalen we je loon in het eerste jaar voor 100% door. Als je verplichte opleidingen moet volgen vanwege bijvoorbeeld een wetswijziging, vergoeden we die volledig.

Arbeidsvoorwaarden

Met goede secundaire arbeidsvoorwaarden maken we je werk extra plezierig. Zo krijg je een uitstekende reiskostenvergoeding, doorbetaling van onregelmatigheidstoeslag bij verlof, en – afhankelijk van je functie – een auto, laptop en/of telefoon van de zaak.

Pensioen

Vanaf de eerste dag dat je bij ons in dienst bent, bouw je een comfortabel pensioen op. Dat pensioen is niet afhankelijk van de plek waar je bent gedetacheerd. Heb je in het verleden in overheidsdienst gewerkt en een pensioen bij ABP opgebouwd? Dan kun je ervoor kiezen om dit pensioen bij ons voort te zetten.

Rens Kalkman
"Het traineeship zit goed in elkaar en onze groep is heel hecht" “Als tiener wist ik niet goed wat ik wilde. Ik startte met een grafische opleiding. Maar omdat ik het menselijke aspect miste, switchte ik naar sociaal-cultureel werk. Daar was weinig werk in te vinden en dus heb ik allerlei baantje...
Lees verder
Randy van de Rhee
"De ervaring die ik opdoe bij de ene klant, kan ik delen bij de andere" “Ik werk nu zo’n zeven jaar als gedetacheerd professional, de laatste vijf jaar voor NuFlex. Eigenlijk heb ik niet eens bewust voor detachering gekozen. Ik ben er gewoon ingerold doordat ik solliciteerde op een vacature voo...
Lees verder

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.